Політики в Одесі шукають силу у Бога

Молитовний сніданок Хаджибейського району Одеси зібрав посадовців та політиків на тому тижні в Одесі. Пастор церкви «Благодать», Ігор Кучер (Заступник Голови Обласного Об’єднання Церков ЄХБ), проповідував Боже Слово. Християнськи пісні та дитячий хор налаштували задуматися про Бога. Служителі церков та присутні звершували молитви.

Бог дав можливість повідомляє Духовна Рада Християн в Одеській області кожній людині звертатися до нього. Ми його не бачимо, не можемо торкнутися, але можемо звертатися нашим серцем до нього. І дуже важливо, щоб ми вірили, в те що мовимо, щоб у нас було чисте серце, щоб у нас були чисті руки. Бо ніхто не хоче чути свої твори так, як Творець.

Чому мипроводимо такі заходи? Ми розуміємо пише радник голови Одеської Обласної Ради, Веніамін Унгурян,що не взмозі швидко самотужки перемогти ворога. Нам потрібно диво, нашим воїнам потрібна надприродна сила, нашій владі необхідна мудрість в прийнятті рішень, а усім нам в тилу потрібна надія. Усе це може дати тільки Бог, якщо ми благаємо в Нього про це. Але нам важливо ВІРИТИ. Молитва має силу і не важливо хто ти, який в тебе статус та посада – усім варто схилятися в молитві перед Всевишнім!

 

– – – – – –
Одеса Баптист Інфо – Інформаційне служіння Обласного Об’єднання Церков ЄХБ
– – – – – –
Сайт Обласного Об’єднання http://www.odessabaptist.info/
Вайбер https://invite.viber.com/
Телеграм https://t.me/odessabaptistinfo
Фейсбук https://www.facebook.com/odessabaptist10
Ютуб https://www.youtube.com/c/OdessaBaptist/

 

– КОРИСНА ИНФОРМАЦІЯ –

Утраченное искусство ученичества, Иван Эймс
Он воспитал нескольких учеников, которым, в свою очередь, тоже предстояло воспитать учеников и т. д., пока Благая Весть не распространится во все концы земли.
В основе этой книги — изучение Слова Божьего и личный опыт тех, кто готовил учеников, воспитывал делателей во имя Христа.
Те концепции и принципы, которые предлагает данная книга, не имеют ничего общего с теорией быстрого роста и мгновенного созревания — настоящий рост требует времени и слез, любви и терпения. Читать онлайн

Воспитание детей для Бога. Сборник проповедей – Эдвард Пайсон, Дэвид Мартин Ллойд-Джонс, Д.Ч.Райл, Филипп Додридж, Джон Энджел Джеймс, Эдвард Лоурен
Читать бесплатно онлайн Христианская книга

Основи християнства по різних перекладах Біблії
 

Підтримуйте служіння пожертвами. "Бо коли є охота, то приємна вона згідно з тим, що хто має, а не з тим, чого хто не має" (2 Кор 8:12).

https://odessabaptist.info/wp-content/uploads/2022/04/logo-ecb-white-100-1.png
© 2022 Одеське Обласне Об'єднання Церков ЄХБ
Контакти
ул. Садовая, 39 пос. Корсунцы Коминтерновский р-н Одесская обл. Украина
То доповніть радість мою: щоб думали ви одне й те, щоб мали ту саму любов, одну згоду й один розум! (Флп. 2:2)
Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь