Теле-мости та Жатва у “Сходженні”

8 жовтня, в Церкві ЄХБ «Сходження» (пастор Юрій Аксютин) в Одесі, відсвяткували Жатву. На зібранні гостей було більше ніж власне членів церкви. Радість невеличкої громади розділили сусіди по дому (церква розташована у цокольному приміщені багатоповерхівки). Зал ледве умістив усіх бажаючих, близько 60 людей.

Багато з них знають про «Сходження» через вуличне благовістя (музичне та виставу картин). Люди чули про «пункт підживлення» минулої зими та навесні. Є ті, хто побачив церкву, коли вперше зайшов в церковне укриття під час нічних обстрілів.

З початку війни велика частина громади виїхала але завдяки технологіям брати та сестри привітали одне одного через теле-мости. Брат Олександр Тросін проповідував наживо через трансляцію. Через кордони передавали відеопривітання із Нідерландів. Пастор Броніслав Зильковський (пастор «Сходження» 2010-2021) привітав громаду із США.

Більше відео на каналі “Сходження” за посиланням

– – – – – –
Одеса Баптист Інфо – Інформаційне служіння Обласного Об’єднання Церков ЄХБ
– – – – – –
Сайт Обласного Об’єднання http://www.odessabaptist.info/
Вайбер https://invite.viber.com/
Телеграм https://t.me/odessabaptistinfo
Фейсбук https://www.facebook.com/odessabaptist10
Ютуб https://www.youtube.com/c/OdessaBaptist/

 

– КОРИСНА ИНФОРМАЦІЯ –

Утраченное искусство ученичества, Иван Эймс
Он воспитал нескольких учеников, которым, в свою очередь, тоже предстояло воспитать учеников и т. д., пока Благая Весть не распространится во все концы земли.
В основе этой книги — изучение Слова Божьего и личный опыт тех, кто готовил учеников, воспитывал делателей во имя Христа.
Те концепции и принципы, которые предлагает данная книга, не имеют ничего общего с теорией быстрого роста и мгновенного созревания — настоящий рост требует времени и слез, любви и терпения. Читать онлайн

Воспитание детей для Бога. Сборник проповедей – Эдвард Пайсон, Дэвид Мартин Ллойд-Джонс, Д.Ч.Райл, Филипп Додридж, Джон Энджел Джеймс, Эдвард Лоурен
Читать бесплатно онлайн Христианская книга

Основи християнства по різних перекладах Біблії
 

Підтримуйте служіння пожертвами. "Бо коли є охота, то приємна вона згідно з тим, що хто має, а не з тим, чого хто не має" (2 Кор 8:12).

https://odessabaptist.info/wp-content/uploads/2022/04/logo-ecb-white-100-1.png
© 2022 Одеське Обласне Об'єднання Церков ЄХБ
Контакти
ул. Садовая, 39 пос. Корсунцы Коминтерновский р-н Одесская обл. Украина
То доповніть радість мою: щоб думали ви одне й те, щоб мали ту саму любов, одну згоду й один розум! (Флп. 2:2)
Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь